Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így készült a Lusta Dick

kep001.jpg

Az idei "Lampionos felvonulás", melyen a csapatunk második helyezést ért el, jobbnál jobb ötletek, jelentős munkával történt megvalósításával való bemutatását hozta.

A győztes csapat, a "HÉV" kivitelében és bemutatásában is  megérdemelte az első díjat. Öröm volt nézni, hogy még a sokadik is szellemes és látványos volt, hogy csak a vizibiciklis társunkat említsem, aki méltán kapott különdíjat.

Sajnos a fényviszonyok csak korlátozott minőségű felvételek készítését tették lehetővé, így a felvonuláson készített képek a konkurenciáról nem túl jók, de azért bizonyítják állításomat a rendezvény nagyszerűségét illetően.

Nagy bánatomra nem tudom egyenlőre visszadni Marci gyönyörű trombita szólóját, ami teljessé tette a Macsakfogóból ismert jelenet felidézését, amikor is Lusta Dick falevélből összeütött csónakján utazik egy vad folyón és a trombitájával kelti a szelet, ami a vitorláját dagasztja.

Tekintettel arra a körülményre, hogy a mi kedves folyónk sodrása nem olyan erős, mint a mesében levőé, motor kell, a motornak kezelő, így került a csónakba Grabovsky.